Ny header

Nu har vi ändrat designen något, ny fin header som Mathilda har gjort :)

Nu på torsdag är det UF-mässa och vi har en massa att göra innan dess. Öva in företagspresentation, planera hur vi ska få dit allting, hur vi ska hinna fixa upp det och oroa oss för att glömma någonting. Men det ska nog gå bra. Hoppas att ni kommer och hälsar på oss i vår monter!

Försäljning vid Modehuset

Imorgon kommer vi som sagt att stå och sälja vid Modehuset ute vid Hansa City i Kalmar. Kom gärna förbi! Vi kommer att vara där mellan 11:00 till 16:00.

Nu är det mesta fixat inför mässan, men jag talar nog för alla när jag säger att det är nervöst inför företagspresentationen vi ska hålla framför en jury, men det ska nog gå bra det med! Vi gick ju vidare i tävlingarna Bästa UF-företag, Bästa produkt och Bästa säljare. Det hårda arbetet lönar sig! Hoppas ni kommer till UF-mässan den 3 mars i Oskarshamn ;)

Kram Petra

UF-mässa, Klockleverans & Modehuset

Hejsan!

Igår var alla vi i företaget på Kagg och målade våra monterväggar till UF-mässan nästa torsdag, det börjar närma sig nu! Vi tog även en tur ut till Hansa området i Kalmar och handlade lite saker :)

Nästa torsdag, 3 mars, kommer vi och många andra UF-företag att ställa ut på Oscarsgymnasiet i Oskarshamn, missa inte det!
Det kommer bli riktigt roligt! Mässan är öppen för besökare mellan klockan 14.00-18.00.
Vi kommer att stå vid monter nr 48, kom gärna förbi en sväng! :)

Idag fick vi hem fler klockor, så nu har vi alla färger hemma igen. Om ni är intresserade av att köpa en klocka är det bara att skriva ett mejl så ska vi försöka ordna det.

Nu på lördag, 26 februari, kommer vi att stå vid ingången i Modehuset vid Hansa i Kalmar. Ungefär mellan kl 11-16 kommer vi att vara där och visa våra klockor.

Hoppas att vi ses, antingen på Modehuset eller UF-mässan...!

Ha det super!

Kramar
Rebecca, Elin, Petra, Mathilda

Måålaa
Tiilda

Vinnare av sista tävlingen!

Hejsan!
Hoppas att allt är bra med er därute!
Förberedelserna inför mässan är i full gång för vår del, och imorgon väntas en heldag med bland annat målning av monterväggar!

Rätta svaret på veckans fråga var:
"Kulturnatten på Forum i Oskarshamn den 12:e november"!

Tack för alla fina kommenterar, det var väldigt svårt att utse en vinnare!
Vinnare denna vecka är Jennie Lampio som svarade rätt på frågan och gav en bra motivering :) Grattis! :)
Du är välkommen att kontakta oss via vår mail: [email protected] så vi kan bestämma hur och när du ska få din klocka!

Ha det bäst!
Kram Mathilda  

Sista chansen att vinna en klocka!

Hej där ute i snöyran!

Hoppas ni haft en minst lika mysig alla hjärtans dag som jag har haft! :)

Som Rebecca skrev i förra inlägget så är vi i full gång med förberedelser inför mässan som äger rum den 3 mars! Vi ska även hinna med några försäljningstillfällen framöver, så det är mycket att stå i, men som tur är har man tre trevliga och fina tjejer i företaget som gör allting mycket roligare :)

Vem är då jag? Jag, Mathilda, är den som har hand om marknadsföringen i företaget, det vill säga reklam så som affischer, visitkort, logotyp, flyers osv.
När jag inte sitter i skolan och pluggar ägnar jag mycket av min tid till fina vänner, familjen, pojkvännen och en del festande men även en del av min tid går åt till fotografering när tillfälle ges.

Under mina fyra veckors praktik har jag varit på Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby, och är nu inne på min sista vecka. Jag har fått hjälpa till med alltifrån caféterian till marknadsföring till ekonomi. Det har varit fyra trevliga veckor i Vimmerby och nu ser jag fram mot lovet, vilket jag tror att jag inte är helt ensam om ;)

Tävlingen                                                                                                             
Nu tycker jag att alla som inte vunnit någon klocka än, och alla som inte deltagit förut ska ta chansen och vinna en klocka. Det är ju trots allt sista chansen för er att vinna en klocka! För visst, vill ni ha en snygg och fräsch klocka till våren? ;)

Nu till veckans fråga:
Vart någonstans hade vi vårt första försäljningstillfälle?

Skriv ditt svar på frågan, en motivering varför just du ska få en klocka, vilken färg du vill ha och ditt namn i kommentarfältet.



Ha det gött!
Kram Mathilda



Vinnare vecka 6

Hejsan!

Hoppas att allt är bra med er alla.

Vi i företaget håller just nu på att planera inför mässan på oscarsgymnasiet i Oskarshamn den 3 mars för fullt, det ska blir riktigt roligt! Vi kommer att stå i monter 48, kom gärna förbi en sväng!

Vi väntar även på en leverans med ännu fler snygga klockor som ska komma vilken dag som, så snart har vi alla färger hemma igen :)


Svaret på förra veckans fråga var Vit. Vi har alltså sålt flest utav den färgen.

Tack för alla bidrag, det var svårt att utse en vinnare, eftersom alla skrivit så bra motiveringar, men...

Veckans vinnare är: Nathalie, "natha andersson". Grattis!
Skriv gärna ett mejl till vår hotmail: [email protected], så att vi kan komma överens om när och hur du ska få din klocka :)

Senare idag kommer vår marknadsföringsansvariga, Mathilda nordahl, skriva ett inlägg och starta upp en ny tävling, missa inte det! :)

Ha det bäst!
Kram Rebecca

Tävlingsdags, igen!

Hej allihop!

 

Då har turen kommit till mig, Rebecca Lönn, att lotta ut en klocka. Jag är VD för vårt företag. Som VD kan jag inte vara något annat än otroligt stolt och glad över vårt UF-år hittills. Det är många saker som har gjort att allt blivit så bra som det har blivit, bland annat att jag får driva detta företag med tre helt underbara tjejer, men framför allt att ni, våra kunder, stöttar oss och är intresserade av våra produkter.

 

Man skulle kunna säga att vi driver det här företaget dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi är fyra tjejer som har väldigt svårt att släppa saker när vi väl håller på med något. Om vi verkligen vill något så ger vi 100 %, och när det gäller ColourUp UF så gör vi det med glädje, det är verkligen riktigt kul!

 

Jag, Rebecca, är nog den i företaget som gillar att ha mest koll på saker och ting, man skulle nog kunna säga att jag är lite av ett kontrollfreak ;) Jag är gärna med där det händer saker och jag gillar när jag har mycket att göra :) När jag inte befinner mig på Lars Kaggskolan eller på tåget mellan Högsby och Kalmar, så umgås jag gärna med mina vänner, tränar och en hel del andra saker, så som jobb inom Hotell & Restaurang branschen till exempel.

 

Just nu är vi i företaget ute på praktik. De två första veckorna var jag på Hotel Best Western Corallen i Oskarshamn, och de två kommande veckorna ska jag vara på Oskarshamns- Tidningen. Jag är fortfarande ganska osäker på vad jag vill göra efter studenten, men en blandning av något åt journalist hållet, servitris och lite resande vore väl inte helt fel ;)

 

 

Tävlingen..

Förra veckan var det vårt härliga mattesnille (ekonomiansvarige) Elin Davidsson som höll i tävlingen ;) Svaret på hennes fråga var: Vår slogan är ”Time to get colorized”.

 

Denna vecka är det då min tur att ställa en fråga

 

Vilken färg har vi sålt mest klockor utav hittills?

 

Skriv ditt svar på frågan, en motivering varför just du ska få en klocka, vilken färg du vill ha och ditt namn i kommentarfältet.

 

Såg i inlägget innan att Petra, vår försäljningschef, än så länge leder vår lilla interna ”tävling” om vem som får mest tävlingsbidrag…

Men efter denna vecka ska det bli ändring på det, eller hur ? ;)

 

Ha det toppen!

Kram Rebecca

 


Vinnare vecka 5!

Godkväll eller Godnatt är det väl läge att säga såhär dags på dygnet!:)

Hoppas alla haft en bra vecka, för vad jag har hört så har tjejerna i företaget i allafall haft det:)

Jag kunde ju tyvärr inte välja alla som vinnare, trots att jag som tidigare skrivit gärna velat det, även för min egen del. Men efter lite läsning och funderande valde jag tillslut....

EMELIE "KEJSON"!!!! Hoppas på rätt stavning och tolkning av namnet;) Maila gärna oss på vår mail: [email protected] för adress och för att betsämma hur och när du ska få klockan:)

Ryktet spred sig, men jag misstänker med lite snabb översikt att Petra hade något fler kommentarer så därför tycker jag nu att "vem som fått flest kommentarer" tävlingen är en ogiltigförklarad tävling ;)

Imon är det i allafall Rebeccas tur att köra en presentation och missa INTE det för det är en riktigt grym tjej!! Hon kommer även starta upp nästa veckas tävling, och trots att det tar emot så måste jag väl tipsa om att tävla även då;)

Ha det bäst!!
Kram Elin

RSS 2.0