Ny leverans!

Nu har vi fått in fler klockor på lagret, med uppdaterade färger! De nya färgerna är gul och lila, de övriga färgerna finns kvar fast i ett något annorlunda stuk. Produktbilder togs idag, så kolla under kategorin "Produkter" för att se alla färger vi har. Vi hörs! :)

Månadens UF

Nu har Ung Företagsamhet lagt ut oss på sin hemsida! Gå gärna in och kolla ;)


I fotostudion

Idag har vi fotograferat företagets ledning i skolans fotostudio. Tid för produktfoto är även bokad, så de bilderna kommer antagligen upp någon gång under nästa vecka.

Rebecca Lönn, VD

Elin Davidsson, Ekonomi

 

Mathilda Nordahl, Marknadsföring

 

Petra Falk, Försäljning


Slogan

ColourUp UF har numera en slogan, Time to get colorized, som ni kommer att hitta på våra visitkort och affischer.

Månadens UF-företag!

ColourUp UF har blivit utsedda till månadens UF-företag! Imorgon ska vi ta en bild på oss fyra och skicka in till Ung Företagsamhet. Den kommer antagligen att läggas på deras förstasidan, eller så länkar vi den här.

I tisdags hade vi möte med vår rådgivare, Peter Billberg. Vi gick igenom affärsplanen som vi jobbat med under några veckor. Den är nu helt färdig och inlämnad till Ung Företagsamhet.

Visitkorten är färdiga, de blev riktigt snygga:



Utlottning

Isabella Löwengrip, känd som Blondinbella, ska lotta ut en av våra klockor på sin blogg senare idag! Kolla in hennes inlägg här. ;)

Färghav

Vi vill bara komma med ett tips när det gäller klockorna. Man kan ta ut urtavlan och på så sätt kan man till exempel sätta en grön urtavla i ett vitt armband. Matchningarna är oändliga!

Nu är fotostudion bokad så snart kommer det att läggas upp produktbilder här på bloggen och även på Facebook-sidan. Om du är intresserad av att köpa en klocka kan du besöka oss på något av våra säljtillfällen på olika marknader eller mässor. Läs mer under kategorin Försäljning. Hej så länge!


Första försäljningstillfället

Det var väldigt lyckat igår! Vi stod inne på Forum i Oskarshamn under Kulturnatten och sålde våra klockor. Alla var väldigt positiva till vår produkt, vilket vi såklart tycker är väldigt roligt! Nästa inplanerade evenemang är den 5/12-10, då vi kommer att stå både på Bockara Julmarknad och Högsby Julmarknad. Hoppas vi ses där! :)

På andra bilden från vänster: VD Rebecca Lönn, Marknadsföring Mathilda Nordahl, Ekonomi Elin Davidsson.
På tredje bilden: Vår vandrande reklamskylt Oskar ;)


Föreläsningen

Här är några bilder från föreläsningen med Isabella Löwengrip den 8/11-10. På andra bilden är det ColourUp UF:s försäljningsansvarige, Petra Falk, och på tredje företagets VD, Rebecca Lönn.


händelserika dagar!

Hallå igen!

Tänkte uppdatera lite om nuläget. Försäljningen är nu i full gång och det går jättebra! Det är verkligen jättekul att se att så många uppskattar våra klockor. Igårkväll beställdes ännu fler klockor, så ni som vill ha en av färgerna som tagit slut, håll ut; Nya är påväg! För er som missat det så kostar klockorna 99kr och finns i färgerna: svart/svart, svart/grå, starkt rosa, ljusrosa, mörkblå, grön, orange, röd och vit, så det är bara att välja och vraka:)

Idag har hela gruppen varit på föreläsning på Oscarsgymnasiet. Föreläsaren var ingen mindre än bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip, även känd som Blondinbella. Föreläsningen tog upp frågor som hur man lyckas driva igenom sina drömmar och idéer till verklighet. Isabella var väldigt inspirerande och när vi gick därifrån hade vi en känsla att: vi kan också fixa det. Vi kan om vi vill, och tro oss, vi vill!

Och nu till hur det ser ut framöver. Vi har vissa mässor och säljtillfällen bokade redan nu. Närmast är ES och SAS konserten som är på Forum i Oskarshamn på Kulturnatten nu på Fredag, den 12/11. Vi kommer stå och sälja och visa upp våra klockor i foajen där, mellan 16.30 - 22.30. Det blir första offentliga visningen, så gissa om vi är taggade!

Vi kommer vara där, så nu hoppas vi på att få se er också!:)

Ha det bra så länge,
Elin, Rebecca, Mathilda och Petra

RSS 2.0