Ny vecka, ny utlottning!

Hej alla där ute i stugorna!

Vill börja med att tacka för alla fina motiveringar som skickades in i förra veckan:) kan ju säga att jag var väldigt glad att jag inte var den som behövde utse bara en vinnare, för hade jag fått bestämma hade alla fått en klocka! Hade inte kunnat välja bara en..

Denna vecka har iallafall turen gått över till mig! och vem är då jag? Jo, jag heter Elin Davidsson och är Ekonomiansvarig i detta företag. Trots att företaget tar en hel del tid, finns det ofta en stund över till andra saker, tro det eller ej!;) Den tiden ägnar jag gärna åt träning, men den går även åt jobbet på Mc donalds, kompisar och plugg. Lite av varje helt enkelt:)

Om blicken riktas framåt så går planerna kring fastighetsmäklare eller någon inom ekonomi iallafall. Studier direkt efter studenten är den största frågan just nu...

Men innan dess har jag fortfarande en riktigt kul sista termin med både saker att se fram emot så som student och bal, men även ett halvår kvar av att driva detta företag med tre av de mest otroliga tjejerna och bara det är ju en sak som gör vardagen ännu lite lättare!:)


Jag borde kanske ställa en ny fråga också för att kunna välja ännu en vinnare i slutet på denna vecka! (Hoppas lite att bara en skriver så jag slipper välja...) Näe men skämt och sido, denna vecka vill jag ha flest tävlingbidrag!! Så jag har något att skryta om för de andra, så nu gäller ni att ni skriver kommentarer i massor!!;) 

Veckans fråga: Vad har vårt företag för slogan? Alltså uttryck skulle man kunna kalla det:)

Skriv även denna vecka i kommentarfältet och skriv namn, önskad färg och svar:) 

Ha en riktigt bra vecka! 
Kram Elin
 

Vinnaren v. 4!

Vinnaren av klockan den här veckan är Filip Stenberg! Grattis :) Tack för ett bra förslag till vad vi kan göra på mässan för att sticka ut och till en bra motivering.

Skriv din address i ett mail till oss ([email protected]) eller någonstans du kan mötas för att ta emot klockan.

Tack alla som var med och tävlade, vi är jättetacksamma för alla fina förslag vi fått! Glöm inte att vi kommer att lotta ut tre klockor till de följande veckorna, så ni har fortfarande chansen att vinna en av våra supersnygga klockor! ;)



Mässutbildning och Tävlingsdags!

Idag har vi varit på utbildning inför UF-mässan i mars. Nästa projekt vi har på gång nu är att bygga en monter till mässan. Den kommer bli sjukt snygg, vi har redan några idéer om hur den ska se ut. ;)

Under de kommande fyra veckorna då vi har praktik kommer vi att lotta ut en klocka i veckan. Vill du vinna en klocka ska du skriva en motivering till varför du vill ha den, ditt namn samt vilken färg på klockan du vill ha. Detta skriver du i en kommentar till inlägget. Vi väljer den som har bäst motivering och skriver i slutet av veckan vem som vunnit. Varje vecka kommer vi dessutom ha med en fråga som du ska svara på, och de frågorna har vi med för att vi vill ha era idéer och förslag. :)

Den här veckan är det jag, Petra Falk, som lottar ut en klocka. Jag är företagets försäljare. Under de här fyra veckorna som vi har praktik kommer jag att jobba med ett fotoprojekt då min inriktning på medieprogrammet är foto. Frågan som jag vill att ni ska svara på för att ha chansen att vinna en klocka är:

Vad tycker du att vi ska göra för att sticka ut på UF-mässan i mars?

Aktiviteter

Nu har den nya leveransen kommit! Kolla under "Produkter" för att se vilka färger vi har inne nu.

Den 29/1-11 kommer vi att stå vid City Gross i Kalmar och sälja. Vi kommer att vara där mellan klockan 12:00 till 17:00. Hoppas ni också kommer att vara det!

Mellan vecka 4 och 8 går vi på praktik, men företagets aktiviteter upphör inte för det. Vi planerar att lotta ut klockor här på bloggen under denna period, mer info om det kommer snart :)

2011

Nu är vi tillbaka i skolan igen efter ett härligt jullov! Hoppas att ni haft en jättebra jul!
Just nu har vi inte alla färger hemma, men vi väntar på en beställning som troligen kommer om cirka en vecka.

Vi ska snart ut på praktik i några veckor, men försäljningen upphör inte för det.
Det går jättebra att kontakta oss på mailen eller Facebook om ni vill beställa! :)
Vi har även några försäljningstillfällen planerade framöver, återkommer om några dagar om tid och plats :)


Ha det bra så länge!
ColourUp UF


RSS 2.0