Ny Facebook-sida

Vi skapade en ny Facebook-sida eftersom den andra inte var lika detaljerad. Från och med nu kommer all ny information upp på den sidan istället för på den gamla, så gilla den nya för att hålla dig uppdaterad om företaget.

Colour Up UF.

Marknadsför din sida också

De har kommit!

Klockorna har äntligen landat i Sverige! De kommer väldigt snart gå att få tag på, så håll er uppdaterade med bloggen och Facebook, mer information kommer snart.

Vi ska eventuellt fota produkterna nästa vecka, så snart kommer det mer detaljerade bilder på klockorna. Som sagt, håll er uppdaterade!

Uppdaterad logga



Vissa ändringar gjordes med loggan i veckan, det här är resultatet. Klockorna är för övrigt på väg, de kommer förhoppningsvis i veckan. Hej så länge!

Logotypen



Här är företagets snygga logga som Mathilda Nordahl har arbetat fram!

Mer information om hur du kan få tag på våra snygga klockor har kommit upp under "Försäljning". Klockorna beställs in den här veckan och beräknas ha kommit senast nästa vecka. Hej så länge!


Produktinformaton

Nu har vi lagt upp produktinformationen så att ni kan läsa om klockan. Fler bilder kommer snart, hej så länge!

Möte med rådgivaren

Idag hade vi vårat första möte med vår rådgivare, Peter Billberg från Almi Företagspartner. Det gick riktigt bra! Han var väldigt positiv till vårat företag och vi fick många bra tips om hur vi ska göra i frågor om marknadsföring och ekonomi. Med andra ord är vi mycket nöjda. Som det ser ut nu kommer klockorna att beställas in nästa vecka, nu börjar det på riktigt!

Uppstart

Välkommen in i vår färgglada värld! Vi som driver denna blogg heter Rebecca Lönn, Elin Davidsson, Mathilda Nordahl och Petra Falk. Vi går tredje året på Lars Kaggskolans medieprogram och som projektarbete har vi valt att driva ett företag. Vi riktar in oss på marknadsföring och försäljning av trendiga klockor för både killar och tjejer. Bloggen är under konstruktion, men ni kommer så småningom att kunna läsa mer om oss och våra produkter under kategorierna till vänster. Ni kommer även kunna följa vårt arbete med företaget i bloggen. Hej så länge!

Om Oss


VD: Rebecca Lönn

 

Ekonomi: Elin Davidsson

 

Marknadsföring: Mathilda Nordahl

 

Försäljning: Petra Falk

 

Vi är fyra tjejer från Medieprogramet på Lars Kaggskolan i Kalmar. Som projketarbete har vi valt att starta ett UF-företag.

 

Vårt UF-företag är inriktat på inköp och försäljning. Vi har alltså valt att köpa in produkter istället för att tillverka vår egen, därför är den viktigaste delen i vårt företag import och marknadsföring. Vår produkt är en analog klocka i silikon som passar både tjejer och killar. Den finns i många glada färger för att man ska kunna matcha klockan med sin personlighet, sitt humör, årstid eller outfit. Här är vår affärsidé:

"ColourUp UF erbjuder färgstarka, stilrena och trendiga klockor i silikon som lyfter fram personligheter. Vår lönsamhet bygger på pressade inköpspriser, vilket gör att vi kan erbjuda prisvärda klockor till den som vill ha stor klockvariation"

Produkter

Försäljningen upphörde den 10/5-11.


Produktinformation

  • Material: Silikon
  • Typ: Analog klocka
  • Storlekar: One Size, flexibelt armband som passar alla, unisex
  • Mått: Armbandsvidd 2,3cm, Tjocklek 1,5cm, Urtavlan 3,6cm x 3,8cm
  • Pris: 99:-
  • Färger:
Ljusrosa (slutsåld)
Orange
(slutsåld)
Gul
(slutsåld)
Ljusblå (slutsåld)
Svart
(slutsåld)
Grön (slutsåld)
Mörkrosa (slutsåld)

Mörkblå (slusåld)
Röd (slutsåld)
Lila (slutsåld)
Vit (slutsåld)


Själva klockan, urtavlan, går att ta ut. På så sätt kan man ha till exempel en röd urtavla i ett vitt armband.

 

 


Försäljning

Du kan försäkra dig om att vi har den färgen du vill ha när du besöker oss på något av våra säljtillfällen genom att boka. Det gör du genom att skicka ett mail till oss, [email protected], där du skriver färgen/färgerna på klockan/klockorna du vill köpa och då ser vi till att ha de på lager. Skriv även ditt namn så att vi kan se att det är du som reserverat. Eftersom vi har olika färger från olika leveraser heter t ex. den röda från leverans 1 "Röd 1" och den från leverans två "Röd 2".

Exempel på bokning: Emma Svensson, Grön x2

För att köpa en klocka kan du besöka oss under något av våra säljtillfällen på marknader, köpcentrum, mässor osv.
Du kanske inte har möjligheten att ta dig till något av våra säljtillfällen. Då kan du skicka ett mail till oss så bestämmer vi ett tillfälle då vi kan träffas och göra affärer.


Vi kommer under årets gång att stå och sälja våra produkter på följande platser:
  • 12/11-10, kl:16:30-22:30 Forum Oskarshamn, Kulturnatten
  • 5/12-10, Högsby Julmarknad och Bockara Julmarknad
  • 29/1-11, kl. 12:00 - 17:00 City Gross i Kalmar
  • 26/2-11, kl. 11:00 - 16:00 Modehuset i Kalmar
  • 3/3-11 Regionala UF-mässan på Oscarsgymnasiet, Oskarshamn

Om UF

"Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden förening vars syfte är att samverka med skolan för att införa företagsamhet och ett engagerat näringsliv i det svenska utbildningssystemet. Genom sina utbildningar ger Ung Företagsamhet barn och unga möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap."

Text tagen från Ung Företagsamhets hemsida. Vill du läsa mer om Ung Företagsamhet, klicka här.

Kontakt

Vill du veta mer om oss eller vår produkt kan du kontakta oss via:

Mail:
[email protected]
Facebook: Colour Up UF.

RSS 2.0